zondag 8 maart 2009

congres toerisme xela

Vrijdagavond was er na het congres een theaterstuk over mannen van mais , heel mooi uitgebeeld.Daarna was er een presentatie van een nieuw lied van een zanger hier, heel mooi. En daarna buiten avondmaal , zwijn aan tspit met guacomole , jakkie groene tortillas. De zaterdag liep het congres verder tot in de namiddag , en op het einde kregen we allemaal ons diploma voor deelname aan het congres.
Vandaag , zondag was ik eerst van plan naar zee te gaan , maar na 2 dagen congres was ik te moe heel vroeg op te staan , ben dus maar rond 7u30 opgestaan en dan de stomme chickenbus genomen naar het waterpark xocomil. Wat gezwommen , en wat in de zon gelegen ,voor zover er zon was natuurlijk meer wolken dan iets anders.

2 opmerkingen:

  1. hi sylvie
    eindelijk jou blog gevonden!! Ge ziet er echt goed uit op de foto's. Maar 't is dat dat ge echt wou é... Oe ist daar? Alles goed? Een beetje zoals je verwacht had? Doe dat nog goed en tot gauw

    Sharon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi Sharon leuk je te horen , ja hoor hier alles oke , in begin even gedacht te veranderen van gastgezin maar nu alles oke,alleen stinkende uitlaatgassen hier in xela.

    BeantwoordenVerwijderen