woensdag 9 december 2009

tapachula-mexico

Gisteren om 5u vertrokken naar Tapachula , om 10voor 10 u kwamen we aan , ik geheel ziek , heel de weg moeten overgeven, die reispillen zijn toch niet dezelfde als touristil als je in verwachting bent .Daarna vlug onze boodschappen gedaan en dan terug een lange rit gehad van bijna 5uur. Vreselijk!en dat allemaal voor een stomme stempel !!!

2 opmerkingen:

  1. oh dutske toch ge had beter die zijn stempel en dat ding mee genomen kon je zelf om de drie maanden u stempelke zetten :) en t'is dan nog geen dop kaart :) ... Ale was eigenlijk benieuwd naar u huiske. t'is stillekes of ge zijt te druk bezig ;) .. mail nog eens je adres door via mail. Dan kan ik jullie kerst kaartje op de post doen. In goed hoop dat het aankomt ;) groetjes aan ons en zorg goed voor u en u kinneke he niet te veel tillen :) ventje laten werken :) :) :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi , voorlopig kunnen we nog niet in ons huisje , zijn een nieuwe trap aan het bouwen , al zou die klaar moeten zijn voor kerst , dan kunnen we erin en beginnen schilderen en meer. Adres staat op mijn blog hier

    BeantwoordenVerwijderen